Råd ang. dating

Netdating er mere normalt og accepteret end nogensinde før. Statistikker viser at 1/3 af  par idag har mødt hinanden via nettet, og at der samtidig er større sandsynlighed for at forholdet varer ved, end hvis parret har mødt hinanden i byen.

Alligevel er der mange der tøver med at skulle oprette sig som bruger på dating.dk , da der alligevel er en del fordomme og det kan virke en smule grænseoverskridende for nogle. Skulle man have en interesse for at prøve netdating af er dating tips noget man finder i massevis på nettet. På den linkede side, er der prissammenligning samt bedømmelse af samtlige af danmarks datingsider. Derudover kan man få råd til alt fra profilbillede og tekst til måden hvorpå man tackler henvendelser eller hvordan man tager det første skridt.

Det er bare om at springe ud i det, man har jo ikke noget at miste, og langt de fleste der har forsøgt sig med netdating har fået gode oplevelser ud af det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>