Internet dating

Netdating – også kaldet Internet dating eller online dating – er et begreb der dækker over de aktiviteter, som en person bruger for at finde venner, kærester, elskere eller andre former for partnere ved hjælp af Internettet. Netdating blev for alvor populært i nogenlunde samme periode som bredbånd blev meget udbredt i Danmark. Netdating er et «stævnemøde» på nettet, som foregår ved at man chatter med hinanden. Det vil sige, at der føres en skriftlig samtale på nettet. Forud for en samtale på nettet er der som oftest sket en udvælgelse af personer baseret på demografiske forhold såsom køn, alder og geografi. Danmarks største dating site i 2009 er Dating.dk. Der findes et utal af forskellige dating sites der henvender sig til forskellige segmenter. Der findes f.eks. xl-dating for dem med lidt ekstra på sidebenene, der ikke ønsker at skulle igennem en effektiv slankekur, i håbet på at finde den eneste ene. Hjertedating.dk som henvender sig til kristne datere, Farmerdating.dk hvis målgruppe er landmænd, og c-dating, som er et online matchmaking site, samt Parship, der matcher abonnenternes profiler baseret på en adfærdspsykologisk logaritme. Der findes ikke den interessegruppe, som ikke har sin egen datingportal.Ønsker du at læse mere kan du klikk her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>